Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vijolas Boek.


 

Montefiore, Santa - De vergeten Deverill / Arethusa wilde niets weten van haar geboorteland Ierland. Welk geheim hield ze verborgen voor haar kinderen?

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Montefiore, Santa - De vergeten Deverill / Arethusa wilde niets weten van haar geboorteland Ierland. Welk geheim hield ze verborgen voor haar kinderen?
Schrijver: Montefiore, Santa
Titel: De vergeten Deverill / Arethusa wilde niets weten van haar geboorteland Ierland. Welk geheim hield ze verborgen voor haar kinderen?
ISBN: 9789022583739
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheid: 2019, 400pp, paperback
Prijs: € 21,50
€ 4,25
Meer info Een prachtig familieverhaal dat zich afspeelt in het Amerika van de jaren zestig en het Ierland van eind 19e eeuw – het vierde, ook los te lezen deel van de Deverill-serie

Kasteel Deverill, 1892. De zeventienjarige Arethusa Deverill is een ongetemde schoonheid. Ze weigert zich erbij neer te leggen dat vrouwen alleen maar geschikt zijn om te trouwen en kinderen te krijgen. Om te ontsnappen aan een huwelijksaanzoek, overtuigt ze een nicht van haar vader ervan haar uit te nodigen voor het balseizoen in Londen. Ze geeft niets om de aristocratische mannen die haar daar het hof proberen te maken, maar als de Madison Brothers uit New York komen optreden op het bal, verandert haar leven ingrijpend.
Boek bekijken

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.