Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vjenne.


 

Couperus, Louis - Noodlot

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Couperus, Louis - Noodlot
Schrijver: Couperus, Louis
Titel: Noodlot
ISBN:
Uitgever: Penta pockets
Bijzonderheid: vergeeld, lichte bruikschade
Prijs: € 8,25
€ 3,45
Meer info In 1890 publiceerde Luois Couperus, die met zijn debuutroman Eline Vere grote naam had gemaakt, Noodlot. Deze korte roman, ontstaan in een depressieve periode in zijn leven, schokte het merendeel van het negentiende-eeuwse publiek diep.
Noodlot vertelt het tragische verhaal van de rijke, knappe Frank Westhove, die zijn verloving met de aantrekkelijke Eva laat ruïneren door de jaloerse intriges van zijn vriend Bertie. Het slot van dit knap opgebouwde boek, waarin Couperus zich nog meer dan Eline Vere als decadent auteur manifesteert, mag met recht noodlottig heten.

Louis Couperus(1863-1923), een 'nakomertje' uit een Haags-Indische familie, heeft een omvangrijk en veelzijdig oeuvre voortgebracht. Naast de bekende Haagse romans schreef hij historische romans, novelles, sprookjes, reisverhalen, journalistieke impressies en gedichten.
Couperus' werk wordt ook nu nog veel gelezen. Zijn taalgebruik is nog steeds uiterst leesbaar en met zijn psychologisch inzicht heeft hij romanpersonages geschapen die 'van alle tijden' zijn.
Boek bekijken

Vjenne uit Nijverdal

zakelijk

Logo Vjenne

Verzendkosten 3,45 euro per bestelling binnen Nederland.
Dunne boeken versturen we via PostNL 1-2 werkdagen levertijd. Dikke boeken en naar België versturen we met DPD Parcel. Voor België bedragen de verzendkosten 7,00 euro

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.