Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VlietBoek.


 

Andeweg, R.B. & Hoogerwerf, A. & Thomassen, J.J.A. (red.) - Politiek in nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Andeweg, R.B. & Hoogerwerf, A. & Thomassen, J.J.A. (red.) - Politiek in nederland
Schrijver: Andeweg, R.B. & Hoogerwerf, A. & Thomassen, J.J.A. (red.)
Titel: Politiek in nederland
ISBN: 9789060923047
Uitgever: Samson H.D. Tjeenk Willink
Bijzonderheid: 3e druk, 1989, 427 blz, grote paperback / in zeer goede staat
Prijs: € 3,95
Meer info In de bijna oeverloze stroom van publicaties over politiek in Nederland neemt dit boek een geheel eigen plaats in. Het is het eerste Nederlandse boek dat een overzicht geeft van resultaten van politicologisch en ander onderzoek naar ons politieke systeem. Bevindingen uit honderden verspreide publicaties worden hier bondig, leesbaar en systematisch samengevat. Tegelijk worden zij in een theoretisch kader geplaatst, dat tot verdere analyse stimuleert.
Naast het Nederlandse politieke systeem en de politieke cultuur als geheel komen allerlei spelers op het politieke toneel aan de orde. Daartoe behoren de individuele burgers, de politieke partijen, actie- en belangengroepen, communicatiemedia, adviesorganen en planbureaus. Vanzelfsprekend worden ook het parlement, de regering en de departementen belicht. Het overheidsbeleid krijgt, ook in zijn relaties met de burgers, afzonderlijke aandacht. Het beeld van de nationale politiek wordt gecompleteerd met analyses van politiek in de gemeenten, de provincies en boven- en internationale organen.
Dit boek is niet alleen bestemd voor studenten, maar ook voor anderen die wat meer van de Nederlandse politiek willen begrijpen. (bron: flaptekst)
Boek bekijken

VlietBoek uit Bussum

zakelijk
Onderdeel van Van Vliet Natuuradvies
Boeken over natuur, topografie, kunst, mythologie, spiritualiteit, fantasy en management
Bij 2 titels 5% korting op boekprijs, bij 3 of meer titels 10%
Boven €50 boekprijs gratis verzending binnen NL
Verzendkosten naar huisadres in Nederland: brievenbuspakje €4,25 (PostNL) of €4,15 (DPD); pakketpost €6,95 (PostNL) of €6,45 (DHL) of €6,25 (DPD). Bezorgen bij een afhaalpunt is goedkoper. De tarieven veranderen nogal eens. Alle bedragen incl. BTW. Verzendkosten buiten NL op aanvraag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.