Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vocabulaire.


 

JONES, BRIDGET - HET GROTE DIABETES KOOKBOEK.HANDLEIDING VOOR DIABETICI, MET DESKUNDIG ADVIES OVER VOEDING- EN 170 VERRUKKELIJKE RECEPTEN.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: JONES, BRIDGET - HET GROTE DIABETES KOOKBOEK.HANDLEIDING VOOR DIABETICI, MET DESKUNDIG ADVIES OVER VOEDING- EN 170 VERRUKKELIJKE RECEPTEN.
Schrijver: JONES, BRIDGET
Titel: HET GROTE DIABETES KOOKBOEK.HANDLEIDING VOOR DIABETICI, MET DESKUNDIG ADVIES OVER VOEDING- EN 170 VERRUKKELIJKE RECEPTEN.
ISBN: 9789048300945
Uitgever: VELTMAN UITGEVERS, UTRECHT
Bijzonderheid: 2009, 256pp, Gebonden, hardcover met stofomslag, BIJNA NIEUWSTAAT, klein vlekje op stofomslag, nauwelijks zichtbaar. Verder mooi exemplaar, géén inschrijvingen,vouwen o.i.d.
Prijs: € 45,00
€ 5,05
Meer info Prachtig uitgevoerd boek met recepten van de bekende kookboekenschrijfster Bridget Jones, die meerdere boeken op haar naam heeft staan.
Bevat 170 verrukkelijke recepten om u als kok te inspireren.
Met fraaie fotografie op glanspapier.
Formaat boek 30,7 x 23,8 x 2,4 cm.

Dit boek is een complete handleiding voor leven met diabetes, met adviezen over omgaan met de aandoening, het verlichten van de symptomen, gewichtsbeheersing, het verminderen van medicijngebruik en een fantastische verzameling verleidelijke, gezonde recepten
Boek bekijken

Vocabulaire uit Leiden

particulier

Logo Vocabulaire

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.