Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vonk Boeken Ternaard.


 

- Elk verhaalt zijn weg en zaken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Elk verhaalt zijn weg en zaken
Schrijver:
Titel: Elk verhaalt zijn weg en zaken
ISBN: 9789055516353
Uitgever: Gebr.Koster Barneveld
Bijzonderheid: actie van €39,50 voor €29,50
Prijs: € 29,50
Meer info De gereformeerde gemeente van Rijssen is een van de oudste binnen het kerkverband. Gesticht in 1836, mocht ze onlangs het 175-jarig bestaan herdenken. Ter gelegenheid van dit jubileum verscheen er een kloek herdenkingsboek, dat beslist een aanwinst is voor de boekstaving van de kerkgeschiedenis. En dan gaat het zowel om de beschrijving als om de verbeelding.
In 550 pagina’s wordt op onderhoudende wijze verteld wat in Rijssen op kerkelijk terrein passeerde; daarnaast zijn er meer dan 500 foto’s opgenomen. Vaak betreft het niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal.
Het boek is echter ook in ander opzicht bijzonder. Het wil niet in de eerste plaats een nauwkeurige kroniek zijn van alles wat er binnen de kerkenraad is behandeld, al komt dat zeker aan de orde. Er is aandacht voor de wisselingen binnen de kerkenraad. Kerkelijke verschillen en conflicten worden niet weggemoffeld. Er is ook oog voor uitbreidings- en bouwplannen, het verenigingsleven en alles wat er op het kerkelijk erf in Rijssen passeerde. Dat alles wordt secuur beschreven.
Toch hebben de samenstellers meer willen bieden. Deze herdenkingsbundel is vooral bedoeld om aan te tonen hoe de grote Herder van de schapen Zijn kerk in deze Twentse gemeente bouwde. Vandaar dat er ruim aandacht is voor de levensloop van kinderen van God.
Boek bekijken

Vonk Boeken Ternaard

zakelijk

Vonk Boeken Ternaard uit Ternaard

Logo Vonk Boeken Ternaard

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.