Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Voorgrootenklein.


 

Hofman, Wim - Suusje Pietz par avion - Suusje Pietz leeft haar fascinatie voor vliegen aanvankelijk op papier uit maar gaat daarna met fataal gevolg de hemel daadwerkelijk bestormen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hofman, Wim - Suusje Pietz par avion -  Suusje Pietz leeft haar fascinatie voor vliegen aanvankelijk op papier uit maar gaat daarna met fataal gevolg de hemel daadwerkelijk bestormen.
Schrijver: Hofman, Wim
Titel: Suusje Pietz par avion - Suusje Pietz leeft haar fascinatie voor vliegen aanvankelijk op papier uit maar gaat daarna met fataal gevolg de hemel daadwerkelijk bestormen.
ISBN:
Uitgever: Koninklijke Bibliotheek - Den Haag
Bijzonderheid: 2002 - gebonden - ill. Wim Hofman - oplage 550 stuks - i.z.g.st.
Prijs: € 6,00
Meer info Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst 2002 voor het personeel van den Koninklijke Bibliotheek presenteerde Wim Hofman in een diavertoning het met een aantal nieuwe tekeningen uitgebreide verhaal.Het leek de directie alleszins passend om in het jaar waarin de KB in de Kunsthal te Rotterdam de grote kinderboekententoonstelling Wonderland organiseert, deze uitgebreide versie speciaal voor alle medewerkers van de KB in druk te laten verschijnen.
Boek bekijken

Voorgrootenklein uit Vught

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.