Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vrouwtje Twinkel.


 

Burg, L. van der - Doe waar je goed in bent Menselijke kwaliteit in organisaties

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Burg, L. van der - Doe waar je goed in bent Menselijke kwaliteit in organisaties
Schrijver: Burg, L. van der
Titel: Doe waar je goed in bent Menselijke kwaliteit in organisaties
ISBN: 9789067899888
Uitgever: Pearson Education Benelux B.V.
Bijzonderheid: 2004, 137pp, Gebonden/Als nieuw
Prijs: € 5,55
€ 4,85
Meer info Doe waar je goed in bent 1e druk is een boek van Leo van der Burg uitgegeven bij Addison Wesley/ Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789067899888; 2e oplage uit 2000

De menselijke persoonlijkheid verleent aan de mens naast bijna oneindige mogelijkheden ook reeksen van beperkingen. Dit is het vertrekpunt van de auteur van dit boek. Een uitspraak die uitnodigt tot een onderzoek in de wereld van de menselijke persoonlijkheid.
Uniek in de beschrijving is de samenhangende gelaagdheid in de persoonlijkheid, het onderscheid tussen duurzame en stabiele eigenschappen en dynamische en veranderbare eigenschappen en de mogelijkheden en beperkingen tot het ontplooien van het talent en het ontwikkelen van het karakter. De persoonlijkheid wordt in onderdelen en als totaliteit behandeld.
Boek bekijken

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.