Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vrouwtje Twinkel.


 

Charlotte, Mme - On Fire! Het BBQ-boek voor vrouwen (en mannen)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Charlotte, Mme - On Fire! Het BBQ-boek voor vrouwen (en mannen)
Schrijver: Charlotte, Mme
Titel: On Fire! Het BBQ-boek voor vrouwen (en mannen)
ISBN: 9789079961795
Uitgever: Snor, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2014, 166pp, Gebonden/Als nieuw
Prijs: € 9,00
€ 4,85
Meer info Dat BBQ-en veel meer is dan een vleesschotel bereiden, wisten we natuurlijk allang. Maar dat BBQ-en het jaar rond zo lekker en feestelijk kon zijn, dat is helemaal nieuw! Chefkok en foodstyliste Madame Charlotte maakt het hele jaar door de heerlijkste gerechten... op een vuurtje! En zij zou Madame Charlotte niet zijn als ze er niet meteen een klein feestje van zou bouwen. Of een groot... Een Arabisch kerstfeest, een zonnige lentebarbecue aan zee, een groots zomerfeest en een klein herfstfeestje op het dak. Met alle tips & trucs om zelf een minstens zo geslaagd feestje te bouwen. En de BBQ aan te steken! (Want ja, ook Mme Charlotte steekt zelf de barbecue aan).

On Fire! won in 2015 de prijs voor beste bbqboek ter wereld bij de Gourmand Cookbook Awards.
Boek bekijken

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.