Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vrouwtje Twinkel.


 

Moss - Tekenen van stillevens / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Moss - Tekenen van stillevens / druk 1
Schrijver: Moss
Titel: Tekenen van stillevens / druk 1
ISBN: 9789061137122
Uitgever: Icob
Bijzonderheid: Als nieuw maar wel met bruine spots op de zijbanden
Prijs: € 9,99
€ 4,85
Meer info Het tekenen van stillevens EEN HANDBOEK VOOR BEGINNERS Het tekenen van stillevens is één van de meest populaire manieren om met beeldende kunst in aanraking te komen. Omdat het is opgebouwd uit alledaagse materialen die overal te vinden zijn, biedt het stilleven een uitstekende oefening in het observeren en begrijpen van de elementaire vormen van voorwerpen en de weergave ervan op papier. Het tekenen van stillevens, een handboek voor beginners is een waardevol en praktisch boek, geschreven om de echte beginner stap voor stap te begeleiden bij het maken van stillevens, met gebruikmaking van een verscheidenheid aan materialen. Het is beknopt geschreven en rijk geïllustreerd en voert de lezer langs een serie oefeningen die erop zijn gericht de vaardigheden en het begrip te ontwikkelen.

Met meer dan 120 speciaal voor dit boek gemaakte illustraties in kleur en zwart-wit, en met historische voorbeelden, biedt Het tekenen van stillevens, een handboek voor beginners een volledige inleiding op deze kunstvorm, die in de twintigste eeuw de hoogste artistieke status heeft bereikt. Tekst en afbeeldingen vullen elkaar aan en leiden de beginner door de eerste stadia van het kiezen en opstellen van een groep en het gebruik van toon bij het weergeven van vorm, textuur en contrast, tot het eerste gebruik van kleur en een persoonlijke stijl.

Het tekenen van stillevens, een handboek voor beginners is verplichte stof voor iedereen die wil leren schilderen.

Alan Moss bezocht de Liverpool School of Arts in dezelfde tijd als John Lennon. Hij heeft gedoceerd aan een aantal kunstacademies. Tegenwoordig geeft hij les aan het Richmond Adult and Community College in het zuidwesten van Londen.

OMSLAG, VOOR:

Alan Moss: Stilleven met bloemkool en raap
Boek bekijken

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.