Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vrouwtje Twinkel.


 

Lagerlöf, Selma - Nils Holgerssons wonderbare reis / met een voorwoord van Rudy Kousbroek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lagerlöf, Selma - Nils Holgerssons wonderbare reis / met een voorwoord van Rudy Kousbroek
Schrijver: Lagerlöf, Selma
Titel: Nils Holgerssons wonderbare reis / met een voorwoord van Rudy Kousbroek
ISBN: 9789045016306
Uitgever: Atlas
Bijzonderheid: 2010, Gebonden/Als nieuw
Prijs: € 19,19
€ 7,70
Meer info Eerste integrale vertaling

Nils Holgerssons wonderbare reis is het verhaal van Nils, een jongen van een jaar of veertien, die met zijn ouders op een boerderijtje woont, waar ze een paar koeien en ganzen houden. Nils houdt vooral van eten en slapen. Daarnaast haalt hij graag kattenkwaad uit en is hij gemeen tegen de dieren.

Op een dag verandert Nils in een kabouter en ontdekt hij dat hij alle dieren kan verstaan. Op de rug van een tamme gans maakt hij met een vlucht wilde ganzen een avontuurlijke reis door Zweden. Onderweg redt hij een gans uit de bek van een vos, herenigt een eekhoorn met haar jongen en voorkomt dat ‘zijn’ gans gekortwiekt wordt. Hij beleeft avonturen met een ooievaar, grijze en zwarte ratten, kraanvogels en nog veel meer. Ook wordt het prachtige verhaal van een hond en een eland verteld.

Dit tijdloze boek gaat over vriendschap tussen dieren onderling en tussen mens en dier.

"Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf (Swedish: [ˈsɛlˈma ˈlɑːɡə(r)ˈløːv] ( listen); 20 November 1858 – 16 March 1940) was a Swedish author and teacher. She published her first novel, Gösta Berling's Saga, at the age of 33. She was the first female writer to win the Nobel Prize in Literature which she was awarded in 1909. Additionally, she was the first female to be granted a membership in The Swedish Academy.
Boek bekijken

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.