Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vrouwtje Twinkel.


 

Helena Paterson - Het handboek van de Keltische astrologie / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Helena Paterson - Het handboek van de Keltische astrologie / druk 1
Schrijver: Helena Paterson
Titel: Het handboek van de Keltische astrologie / druk 1
ISBN: 9789055012312
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheid: 2003, paperback/Wel verkleurd op de banden maar in prima stat
Prijs: € 12,12
€ 4,85
Meer info Ontdek uw maan-identiteit! Bijna iedereen is vertrouwd met de traditionele astrologie, die gebaseerd is op de zon en die uitgaat van een dierenriem met 12 tekens. De Keltische druiden hadden echter een heel eigen systeem ontwikkeld, waarbij een maan-kalender van 13 maanden centraal stond. Iedere maanmaand werd geassocieerd met een heilige boom. De Kelten gebruikten deze 13 boomtekens zoals wij gewend zijn de 12 sterrebeelden te hanteren. Het handboek van de Keltische astrologie combineert de observaties van de oude druiden met onze gangbare astrologie kennis en voegt er een nieuwe dimensie aan toe. Het resultaat is een complete en vooral praktische handleiding, waarmee u uw maan-identiteit kunt vaststellen.
Boek bekijken

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.