Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Waterman Books.


 

Huisma, Jaap & Grievink, Elsbeth - 50 jaar De Doelen hart van Rotterdam

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Huisma, Jaap  &  Grievink, Elsbeth - 50 jaar De Doelen hart van Rotterdam
Schrijver: Huisma, Jaap & Grievink, Elsbeth
Titel: 50 jaar De Doelen hart van Rotterdam
ISBN:
Uitgever: Kick Uitgevers BV Rotterdam 2016
Bijzonderheid: Gebonden met gefotografeerde harde kaft met 252 pagina's en veel illustraties het boek is in nieuwstaat ! ( kleine plooi in binnen achterplat niet storend )
Prijs: € 10,00
Meer info Bij zijn voltooiing in 1966 geldt de Doelen als kroonstuk van de wederopbouw van Rotterdam. De stad is uit zijn as herrezen en de bevolking mag zich in een cultuurpaleis van internationale allure aan de kunst gaan laven. De hooggespannen verwachtingen worden ruimschoots waargemaakt. De Doelen wordt een wereldwijd geroemd concertgebouw en congrescentrum in het hart van Rotterdam.

In dit jubileumboek weerspiegelt zich de ziel van de vijftigjarige Doelen in de verhalen van de mensen die dit markante monument bouwden en verbeterden, die er toeschouwen en toehoren, die er in werken en die er in gloriëren. Hart van Rotterdam vertelt de geschiedenis van de Doelen in woord én heel veel prachtig beeld.
Boek bekijken

Waterman Books uit Dordrecht

particulier

Logo Waterman Books

Na betaling ontvangt u goed verpakt en zo snel mogelijk uw bestelling, Bij bestellingen boven de € 50,- betalen wij de verzendkosten (binnen Nederland) Als de boeken niet door de brievenbus kunnen en als pakket verzonden moeten worden via PostNL rekenen wij € 5,-

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.