Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Waterman Books.


 

Wijk, Wim van - Historische Atlas van de Biesbosch

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wijk, Wim van - Historische Atlas van de Biesbosch
Schrijver: Wijk, Wim van
Titel: Historische Atlas van de Biesbosch
ISBN:
Uitgever: WBOOKS Zwolle 2012
Bijzonderheid: Gebonden met gefotografeerde harde kaft 208 pagina's en veel illustraties het boek is in nieuwstaat !
Prijs: € 15,00
Meer info In de atlas zijn alle belangrijke kaarten over de Biesbosch uit zes verschillende archieven bijeengebracht. De oudste kaarten stammen uit de 16de eeuw, de jongste laat zien hoe de Noordwaard er sinds 2015 uitziet, toen het Ruimte-voor-de-Rivierproject werd afgerond.

Speciaal voor de atlas is een website in het leven geroepen, waar tot in de kleinste details op de kaarten kan worden ingezoomd. Een handig hulpmiddel bij het volgen van de zoektocht van de auteur naar zaken die het waard zijn om niet over het hoofd te zien.

De atlas is samengesteld door Wim van Wijk. Als journalist heeft hij meer boeken geschreven over het nationaal park waarin hij ook woont, te beginnen met …ik hoor hier, portret van de bewoners van de Biesbosch (in 1989) tot en met Dus u kent de Biesbosch? (2018). Zijn bekendste boek is Het Biesbosch Boek (2009).
Boek bekijken

Waterman Books uit Dordrecht

particulier

Logo Waterman Books

Na betaling ontvangt u goed verpakt en zo snel mogelijk uw bestelling, Bij bestellingen boven de € 50,- betalen wij de verzendkosten (binnen Nederland) Als de boeken niet door de brievenbus kunnen en als pakket verzonden moeten worden via PostNL rekenen wij € 5,-

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.