Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Waterman Books.


 

Jong, Dick de & Lopik Evert van - Hoeve - Hofstee - Herbestemming

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jong, Dick de & Lopik Evert van - Hoeve - Hofstee - Herbestemming
Schrijver: Jong, Dick de & Lopik Evert van
Titel: Hoeve - Hofstee - Herbestemming
ISBN:
Uitgever: Stichting Boerderij & Erf Alblasserwaard - Vijfheerenlanden 2015
Bijzonderheid: Gebonden met gefotografeerde harde kaft 176 pagina's en veel illustraties het boek is in nieuwstaat !
Prijs: € 12,50
Meer info Hoeve – Hofstee - Herbestemming is de titel van een fotoboek over boerderijen. Over de herbestemming van boerderijen, hun erven en de bijgebouwen. Elke dag stoppen in Nederland zeven boeren hun agrarische bedrijf. Dat leidt tot leegstand van boerderijen, die een andere bestemming gaan krijgen. Ook in onze streek is dat merkbaar en zichtbaar. Daarom brengt Boerderij & Erf Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een fotoboek uit. Als voorbeeldenboek, als cadeauboek en als tafelboek. Kortom als boek om van te genieten.

Het van een harde kaft voorziene boek bevat een groot aantal door beeldend kunstenaar speciaal gemaakte kleurenfoto’s. Het is voorzien van bijpassende teksten en gedichten van publicist Dick de Jong. Het boek geeft een beeld van de vele creatieve manieren om ons cultureel erfgoed voor de toekomst te behouden. Het laat zien hoe herbestemming en ontwikkeling van een boerderij met alles erbij, kan worden gerealiseerd. Een boek vol herkenning, met mooi fotowerk. Prachtig om te hebben, leuk om weg te geven.

Het boek is een vervolg op het eerder door de stichting uitgegeven en nog beperkt verkrijgbare boek Boerenhofsteden… gaandeweg.
Boek bekijken

Waterman Books uit Dordrecht

particulier

Logo Waterman Books

Wij zijn van vrijdag 3 mei tot en met zaterdag 18 mei 2024 wegens vakantie gesloten , bestellen mag natuurlijk . Vanaf maandag 20 mei zullen we uw bestelling zo snel mogelijk behandelen Na betaling ontvangt u goed verpakt en zo snel mogelijk uw bestelling

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.