Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Waterschans.


 

Thompson R. W. - De 85 dagen; de Slag om de Schelde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Thompson R. W. - De 85 dagen; de Slag om de Schelde
Schrijver: Thompson R. W.
Titel: De 85 dagen; de Slag om de Schelde
ISBN:
Uitgever: div
Bijzonderheid: paperback
Prijs: € 1,00
Meer info Dit boek is het volledige verhaal van de gruwelijkste strijd, die zich ooit op Nederlands grondgebied heeft afgespeeld. Het is opgebouwd uit de gegevens van hen, die er bij waren betrokken; van generaals tot de gewone soldaten, uit oorlogsdagboeken en uit de eigen, persoonlijke ervaring van de auteur, die zelf de bloedige hoogtepunten, zoals de landing bij Vlissingen heeft meegemaakt.
Thompsons verhaalt over de Slag om de Schelde in al zijn keiharde realiteit, vanaf het begin der eerste dagen van oktober tot zijn climax in de eerste week van november 1944.
Boek bekijken

Waterschans uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende.
Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel. Er is soms meer beschikbaar dan op de website staat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.