Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Wi(e)lskracht Books.


 

Sandford, John - Op glad ijs - deel 5 (in de serie thrillers waarin supercop Lucas Davenport de hoofdrol vervult)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sandford, John - Op glad ijs - deel 5 (in de serie thrillers waarin supercop Lucas Davenport de hoofdrol vervult)
Schrijver: Sandford, John
Titel: Op glad ijs - deel 5 (in de serie thrillers waarin supercop Lucas Davenport de hoofdrol vervult)
ISBN: 9789022981528
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheid: 350 pagina's, paperback, in nieuwstaat
Prijs: € 2,50
Meer info Lucas Davenport is een ongewone politieman. Niet alleen vanwege zijn extravagante, luxueze levensstijl, maar vooral vanwege zijn onconventionele, nietsontziende manier van werken.

Een moordenaar die zichzelf de Iceman noemt vanwege zijn verregaande koelbloedigheid, geeft op de eerste pagina's van dit ijzingwekkend spannende verhaal op niet mis te verstane wijze zijn geloofsbrieven af. In een afgelegen huis ergens in de bossen van Wisconsin vermoordt hij een heel gezin. Zodra de slachtoffers worden gevonden, schakelt de lokale politie Lucas Davenport in. Deze ziet zich niet alleen geconfronteerd met de kille, berekende moordenaar, maar ook met een uiterst strenge vorstperiode. Verblindende sneeuwbuien teisteren de hele streek en ontregelen het dagelijks leven. Ondanks de barre omstandigheden ontdekt Lucas al snel dat de moordenaar op zoek was naar een foto met kennelijk de beschuldigende informatie. Lucas moet die foto zien te vinden voordat de moordenaar dat doet. Dan slaat de Iceman opnieuw toe...
Boek bekijken

Wi(e)lskracht Books uit Mierlo

particulier

Logo Wi(e)lskracht Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.