Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Wijds Uitzicht.


 

Hans Hagen & Philip Hopman (ill.) / Wim Hofman - Jubelientje leert lezen en schrijven / Van Aap tot Zip: voorleesverhalen, zelfleesverhalen, beeldverhalen, versjes en gedichten en veel tekeningen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hans Hagen & Philip Hopman (ill.) / Wim Hofman - Jubelientje leert lezen en schrijven / Van Aap tot Zip: voorleesverhalen, zelfleesverhalen, beeldverhalen, versjes en gedichten en veel tekeningen.
Schrijver: Hans Hagen & Philip Hopman (ill.) / Wim Hofman
Titel: Jubelientje leert lezen en schrijven / Van Aap tot Zip: voorleesverhalen, zelfleesverhalen, beeldverhalen, versjes en gedichten en veel tekeningen.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam : Querido
Bijzonderheid: 2013, 2e dr., zw/w ills., gebonden, hard cover, perfecte staat / 2006, zw/w en kleur ills., gebonden, hard cover, perfecte staat.
Prijs: € 10,00
Meer info Twee prachtige voorleesboeken vanaf 6 jaar, geschreven door twee top auteurs (ook geschikt om zelf te lezen, vanaf 8 jaar), samen 10 euro. Zijn ook apart verkrijgbaar.

Jubelientje leert lezen en schrijven - verkoopprijs 8,00 euro
Jubelientje weet precies wat ze wil! Leren duiken, een hondje uit het asiel. Samen met Dirk-Jan verzint ze wat ze zou doen met één miljoen. De leukste oma van de wereld zorgt ervoor dat het niet uit de hand loopt. In Jubelientje leert lezen en schrijven zijn opgenomen Jubelientje leert lezen en Jubelientje speelt vals (beide Getipt door de Kinderjury) en Jubelientje wordt wild (Longlist Gouden Uil). 83 verhalen, liedjes, woordspelletjes, strips, brieven en heel veel tekeningen. Om voor te lezen of zelf te lezen na ongeveer één jaar leesonderwijs.

Van Aap tot Zip - verkoopprijs 4,50 euro
Wim Hofman is de schepper van onder andere vrolijke, rijk geïllustreerde zelfleesboekjes zoals Aap en Beer op reis, Uk en Bur, Grote Pien en Kleine Pien, Suusje Pietz en Zip en andere verhalen. Hij maakte ministrips van bekende sprookjes en van bizarre verhalen die hij zelf bedacht. Het Oude en het Nieuwe Testament bracht hij terug tot naïef-oneerbiedige centsprenten. Hij vertaalde en illustreerde gedichten van Jacques Prévert. En hij debuteerde met spannend-komische ridder(voorlees)verhalen: Welwel, de zeer grote tovenaar.
Uit dit werk, licht van toets en voor kinderen vanaf een jaar of acht (of om voor te lezen vanaf zes), is hier een keuze bijeengebracht. Met veel ilustraties, waarvan een groot aantal in kleur.
Boek bekijken

Wijds Uitzicht uit Exloo

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.