Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Willem.


 

Schaeffer, Michel - Het geheim van bol.com

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schaeffer, Michel - Het geheim van bol.com
Schrijver: Schaeffer, Michel
Titel: Het geheim van bol.com
ISBN: 9789047010937
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheid: 2017, paperback in goede staat
Prijs: € 6,00
€ 4,15
Meer info Het geheim van bol.com’ van Michel Schaeffer leest als een spannend jongensboek dat je zal inspireren je eigen grootse dromen waar te maken. Aan de vooravond van de internetbubbel start bol.com, onder de vleugels van moedergigant Bertelsmann met de onbescheiden ambitie om de grootste online boekhandel ter wereld te worden. Nog geen drie jaar later staat het bedrijf in de uitverkoop. Bol.com Nederland vindt op het nippertje drie investeerders. Het wordt zelfstandig en groeit uit tot het grootste online winkelbedrijf van Nederland en België; bol.com is daarmee een Nederlands succesverhaal. Michel Schaeffer, vanaf de beginjaren deel van het team, geeft een zeldzaam kijkje achter de schermen van het bedrijf in een tijdperk waarin de wereld de stap naar online maakte. Een fascinerend verhaal over het opnieuw uitvinden van winkelen, groot durven denken, de drang naar continue vernieuwing, de kracht van samenwerken, de unieke cultuur en omgaan met teleurstellingen en succes. Hoe is het bol.com gelukt om succesvol te worden en hoe slaagt het erin om succesvol te blijven?
Boek bekijken

Willem uit Rotterdam

particulier

Logo Willem

Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen wat kan gebeuren. Wij sturen de mail met het volgende alias: willempronk1948@gmail.com
Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,85. Portokosten pakketten in Nederland € 4,15 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,25. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 8,15 zijn, dan bezorging aan huis. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.