Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Willem.


 

Lucy-Smith, Edward - Flora in de kunst en de literatuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lucy-Smith, Edward - Flora in de kunst en de literatuur
Schrijver: Lucy-Smith, Edward
Titel: Flora in de kunst en de literatuur
ISBN: 9789057641503
Uitgever: Librero
Bijzonderheid: 2007, 368pp, Gebonden in redelijke staat
Prijs: € 7,00
€ 4,15
Meer info Tuinen zijn weerspiegelingen van het paradijs: heilige plaatsen, ver weg van de dagelijkse drukte. Elke cultuur respecteert de tuin en in Flora in de kunst en literatuur zult u dan ook beelden van bloemen en tuinen uit verschillende culturen en tijdperken aantreffen. Met zo'n 300 illustraties, van schilderijen van renaissancemeesters en Japanse aquarellen tot werk van hedendaagse kunstenaars, neemt dit boek u mee op een wereldreis door de tijd.
Boek bekijken

Willem uit Rotterdam

particulier

Logo Willem

Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen wat kan gebeuren. Wij sturen de mail met het volgende alias: willempronk1948@gmail.com
Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,85. Portokosten pakketten in Nederland € 4,15 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,25. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 8,15 zijn, dan bezorging aan huis. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.