Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Willy Demacker Books.


 

LEEUW, AART VAN DER (1876 - 1931) - Ik en mijn speelman. Een luchthartige geschiedenis.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: LEEUW, AART VAN DER (1876 - 1931) - Ik en mijn speelman. Een luchthartige geschiedenis.
Schrijver: LEEUW, AART VAN DER (1876 - 1931)
Titel: Ik en mijn speelman. Een luchthartige geschiedenis.
ISBN:
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, Rotterdam. 1936. Achtste druk. Gebonden (harde band). Gedecoreerd bruin linnen band met rugbelettering. Met bruine bovensnede. Met bruine schutbladen. 254 pp. Met teekeningen van Kees van Urk.
Bijzonderheid: Zeer fraai exemplaar. Naam op Franse pagina. In zeer goede staat.
Prijs: € 6,50
€ 4,95
Meer info Een luchthartige geschiedenis, die zich afspeelt in de tijd van gepoederde pruiken, duels en hoofse coquetterie in Frankrijk. Een rijk adellijk jonkman, Claude de Lingendres, wordt door zijn vader gedwongen de hem onbekende Mathilde d'Allemonde te huwen. Het lied van een bultenaar wekt een onbestemd verlangen in hem op, dat hem de gebruikelijke, oppervlakkige genoegens vergalt, en onder de hoede van die speelman ontvlucht hij het huwelijk. Samen zwerven zij rond en voorzien in hun onderhoud door muziek en zang. Hun komst is een feest voor ieder dorp, en in de omgang met de alomgeliefde speelman Valentijn wordt de schone werkelijkheid een fantastisch gedicht. Een reeks van spannende avonturen jaagt hen op; zij worden geplunderd door rovers, achtervolgd door papa en een sluwe neef, die erfgenaam zal zijn, als hij Claude, thans Fridolin, zal kunnen doden. Een bekoorlijk, flink meisje, Madeleen, dat in dezelfde omstandigheden verkeert als Claude, sluit zich bij hen aan, waardoor de verwikkelingen nog geheimzinniger en boeiender worden. Zij denken van elkaar dat zij weggelopen personeel zijn, want hun afkomst houden zij geheim. Er groeit een spontane liefde tussen hen en tenslotte horen zij voor het altaar elkaars ware naam.
Boek bekijken

Willy Demacker Books

zakelijk

Willy Demacker Books uit Amsterdam

Logo Willy Demacker Books

Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even !!! Het overgrote deel van onze boeken staat (nog) niet online.
Mail (willydemacker@gmail.com) of bel/app (0633 700 886) wanneer u een titel zoekt.
Niet geschoten is altijd mis.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.