Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel WP boeken.


 

Borst, Hugo, Nicolaï, Hans-Jorgen - grote Oranje-voetbalquizboek / wK editie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Borst, Hugo, Nicolaï, Hans-Jorgen - grote Oranje-voetbalquizboek / wK editie
Schrijver: Borst, Hugo, Nicolaï, Hans-Jorgen
Titel: grote Oranje-voetbalquizboek / wK editie
ISBN: 9789046806715
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheid: 2009, 222pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 5,00
Meer info In "Het grote Oranje-voetbalquizboek" staan 1000 originele vragen met uiteenlopende moeilijkheidsgraad, deels fotoquizvragen. Eerder maakten Hugo Borst en Hans-Jörgen Nicolaï de succesvolle serie "Het grote, gezellige voetbalquizboek voor het hele gezin", die een ware voetbalquizrage heeft ontketend. Overal testen voetballiefhebbers hun triviale kennis op vrienden, medespelers, collega's, families of medepassagiers. In vele voetbalkantines, huiskamers, kroegen, kantoren en bussen probeert men elkaar te slim af te zijn. Test uzelf en uw omgeving en kijk wie er straks recht van spreken heeft tijdens het WK voetbal (2010).
Boek bekijken

WP boeken uit Clinge

particulier

Logo WP boeken

Uiterlijk 2 dagen na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin terugkoppeling van de verzendkosten en het IBAN (rekening-)nummer. Betalingen enkel via bankoverschrijving. Zodra uw betaling door ons is ontvangen zal uw bestelling zorgvuldig worden verpakt en verstuurd. De bestelde boeken worden één week voor u gereserveerd. Als WP boeken een week na bestelling nog geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling beschouwd als zijnde geannuleerd.
Indien u 2 dagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestigingsmail met betalingsgegevens van ons hebt gezien, gelieve dan uw spambox te checken om te beoordelen of uw bericht per abuis hierin terecht is gekomen.
Onze boeken verkeren in goede en complete staat, tenzij anders beschreven. Wij trachten hierbij een zo oprecht mogelijke beschrijving/beoordeling van de staat en/of conditie van de boeken te geven.
Verzendkosten zijn conform de geldende tarieven 2022 van PostNL. Tenslotte zijn wij ons ervan bewust dat het ongezien bestellen van een boek voor de koper enig risico met zich meebrengt en dat een dergelijke overeenkomst altijd berust op wederzijds vertrouwen. Voor dit vertrouwen willen wij u bij voorbaat hartelijk danken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.