Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ZeniBooks.


 

Nie wieder Krieg! - Nie wieder Krieg! No more War! Plus jamais de Guerre! Nunca jamas Guerra! Nooit meer Oorlog! Aldrig mere Krig!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nie wieder Krieg! - Nie wieder Krieg! No more War! Plus jamais de Guerre! Nunca jamas Guerra! Nooit meer Oorlog! Aldrig mere Krig!
Schrijver: Nie wieder Krieg!
Titel: Nie wieder Krieg! No more War! Plus jamais de Guerre! Nunca jamas Guerra! Nooit meer Oorlog! Aldrig mere Krig!
ISBN:
Uitgever: Internationaal Verbond van Vakvereenigingen, Amsterdam, 1929
Bijzonderheid: Tekening omslag: Käthe Kollwitz
Prijs: € 75,00
€ 3,70
Meer info Deze anti-oorlogspublicatie bevat een verzameling gruwelijke foto’s uit de Eerste Wereldoorlog. De foto’s tonen de lichamen op de slagvelden en in de loopgraven, verwoeste dorpen en de verminkte overblijfselen van mannen die de oorlog hebben overleefd. Een afschuwelijke herinnering aan de realiteit van oorlog met tekst en onderschriften in het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Deens.

Het fotomateriaal is ontleend aan het boek van Ernst Friedrich “Oorlog aan dan Oorlog” en is niet getoond in deze advertentie. Friedrich was destijds directeur van het Anti-oorlogsmuseum te Berlijn.

Band: Papieren omslag.
Omslag is iets gebruind. Handgeschreven tekst op omslag en titelblad (met kleine beschadiging). Verder is de uitgave in goede conditie.

Tekst in 6 talen.
Formaat: 16 x 23 cm
63 pagina's
Boek bekijken

ZeniBooks uit Abbekerk

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.