Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel zoekenvind.


 

Ballonius, Gulielmus (Guillaume de Baillou) - De virginum et mulierum morbus liber...Samengebonden met : Idem. Opuscula medica, de arthritide, de calculo et de urinarum hypostasi en Id. Liber de rheumatismo, & pleuritide dorsali. Opera & studio M. Jacobo Thevart, & in Iucem primum editus.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ballonius, Gulielmus (Guillaume de Baillou)
Titel: De virginum et mulierum morbus liber...Samengebonden met : Idem. Opuscula medica, de arthritide, de calculo et de urinarum hypostasi en Id. Liber de rheumatismo, & pleuritide dorsali. Opera & studio M. Jacobo Thevart, & in Iucem primum editus.
ISBN:
Uitgever: Paris, Jacobus Quesnel, 1643-1642.
Bijzonderheid: In-4°. [12]f., 269 p.,[16]f.,[8]f.,300 (200) p., [13]f. In eigentijdse vollederen band met goudopdruk op de rug. De rug ios nog vrij goed maar de band is sterk versleten. Op wat wormgaten (zonder tekstverlies) na, is het boekblok zelf in goede staat.
Prijs: € 450,00
Meer info Guillaume de Baillou, een Frans geneesheer, was de eerste die in zijn Liber de rheumatismo, het acuut gewrichtreuma wist te differentiëren van het jicht, beschreven in zijn Liber de arthritide. Beide boeken hier in de zeldzame eerste druk! Ze vormen een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de reumatologie.
Boek bekijken

zoekenvind uit Mechelen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.