Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel zoekenvind.


 

Quenette, Tante et Vié, Blandine (red.) - Cuisine au fromage. De l'apéritif au dessert. Le fromage quotidien. Un peu plus de 400 variétés.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Quenette, Tante et Vié, Blandine (red.) - Cuisine au fromage. De l'apéritif au dessert. Le fromage quotidien. Un peu plus de 400 variétés.
Schrijver: Quenette, Tante et Vié, Blandine (red.)
Titel: Cuisine au fromage. De l'apéritif au dessert. Le fromage quotidien. Un peu plus de 400 variétés.
ISBN: 9782830209136
Uitgever: Genève, Edito-Service, 1983.
Bijzonderheid: 26x19 cm. p. 2704-2880. Hardcover. In zeer goede staat.
Prijs: € 20,00
Meer info "La cuisine des Gourmands en Images".
Boek bekijken

zoekenvind uit Mechelen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.