Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel zoekenvind.
Quenette, Tante et Vié, Blandine (red.) - Cuisine au fromage. De l'apéritif au dessert. Le fromage quotidien. Un peu plus de 400 variétés.
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Quenette, Tante et Vié, Blandine (red.) |
Titel: | Cuisine au fromage. De l'apéritif au dessert. Le fromage quotidien. Un peu plus de 400 variétés. |
ISBN: | 9782830209136 |
Uitgever: | Genève, Edito-Service, 1983. |
Bijzonderheid: | 26x19 cm. p. 2704-2880. Hardcover. In zeer goede staat. |
Prijs: | € 20,00 |
Meer info | "La cuisine des Gourmands en Images". |
Boek bekijken |
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.