Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel zoekenvind.


 

Diverse auteurs - Archief voor de Geschiedenis van het Aartsbisdom Utrecht. Bijdragen verzameld en uitgegeven op last en onder toezicht van Z.D.H. den aartsbischop.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Diverse auteurs - Archief voor de Geschiedenis van het Aartsbisdom Utrecht. Bijdragen verzameld en uitgegeven op last en onder toezicht van Z.D.H. den aartsbischop.
Schrijver: Diverse auteurs
Titel: Archief voor de Geschiedenis van het Aartsbisdom Utrecht. Bijdragen verzameld en uitgegeven op last en onder toezicht van Z.D.H. den aartsbischop.
ISBN:
Uitgever: Utrecht, Wed. J.R. van Rossum, 1875-1957.
Bijzonderheid: Deel 1 t/m 75 + register op de eerste 20 delen. Ontbreken deel 30 en 31. De delen 50 t/m 73 zijn met 2 delen en één band ingebonden.
Prijs: € 1320,00
Meer info Op die twee delen na is de reeks volledig. Deel 51 bevat het register op de delen 1 tot en met 50. Deel 75 het register op de delen 51 tot en met 74. Met een extra bandje 'Registers op de eerste twintig deelen'. Alle banden hebben goudopdruk op de rug. Bij enkele banden is de rug wat hersteld. Bij band 11 is dit ietwat opvallend( zie de bijgevoegde foto's). De binding van alle boeken is uitstekend. De delen 74 en 75 zijn niet ingebonden. enkel genaaid in hun originele uitgeversband. Al met al een mooie en goed bewaarde quasi volledige, collectie van dit waardevolle standaard werk over de geschiedenis van het aartsbisdom Utrecht dat in een tijdspanne van 84 jaar werd gepubliceerd!
.
Boek bekijken

zoekenvind uit Mechelen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.