Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kle

Schrijver:
Titel: Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen]
Taal: Meertalig
Uitgever:
Bijzonderheden: [ZEER EXCLUSIEF], in origineel etui met origineel vergrootglas, gebonden, ongenummerd aantal pagina's
Prijs: € 249,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar van het kleinste boek ter wereld is in een uitstekende conditie en -bovenal- helemaal compleet.

Het doosje zelf (dat doet denken aan parelmoer en qua afmeting lijkt op een klein sieradendoosje) is voorzien van een deksel met scharnier. Op 1 hoek van het deksel een kleine beschadiging, verder is het in een nette conditie. De binnenzijde is bekleed met rode stof met in het deksel de titel (in het Duits met goudkleurige letters). In het andere deel van het doosje ligt een doorzichtige houder met daarin het boekje. Wanneer je van die doorzichtige houder het deksel openschuift, kun je het boekje er uit halen en vormt de houder ineens een klein (werkend) vergrootglas. Het boekje heeft een donkere kaft met goudkleurige accenten. In 7 talen is daarin opgenomen het Onze Vader (onder meer in het Nederlands, Engels en Duits). Het boekje lijkt niet veel open geweest te zijn en ziet er nog uitstekend uit. Het geheel vormt een uniek, bijzonder en tegelijk leuk geschenk. Het item wordt -compleet en in deze conditie- niet of nauwelijks te koop aangeboden.

Specificatie afmetingen:
# doosje: 5,5 cm x 5,5 cm
# doorzichtige houder: 1,9 cm x 1,9 cm
# boekje: 0,5 cm x 0,5 cm
Verder lezen

OnlineBoeken uit Groenlo

particulier

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Alle boeken van OnlineBoeken Stel een vraag over dit boek aan OnlineBoeken

Deze verkoper staat op een markt in Dordrecht op 03-07-2022

Deze verkoper staat op een markt in Zutphen op 31-07-2022

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen] - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij OnlineBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met OnlineBoeken
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en OnlineBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van OnlineBoeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • OnlineBoeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.