Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Hageman, G.J. - Restaurant De Kas / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hageman, G.J.
Titel: Restaurant De Kas / druk 1
ISBN: 9789077650011
Uitgever: Studio Roozen
Bijzonderheid: Goed / izgst. Gebonden hardcover uitgave (linnen kaft) 2004, met stofomslag. Boek is als nieuw. Stofomslag vertoont lichte onregelmatigheden, met name enkele (grotere) krassen op achterzijde. izgst.
Prijs: € 35,45
€ 4,00
Meer info Samenvatting
In 2001 vond topkok Gert Jan Hageman een nieuwe invulling voor zowel zijn eigen carrière als voor een kweekkas uit 1926 van de Amsterdamse Dienst Groenvoorziening die op de nominatie stond voor de sloop. Hageman, die een Michelinster had gekookt in de Nederlandse haute cuisine, zocht naar een mogelijkheid om gewassen in eigen beheer te telen en supervers aan het fornuis te verwerken. In zijn restaurant en kwekerij De Kas is die droom dagelijkse praktijk geworden.
Gelegen in Park Frankendael, tussen de Rembrandt-toren en de negentiende-eeuwse gevels van de Watergraafsmeer, is De Kas een oase van rust voor de vijftigduizend gasten die er jaarlijks aanschuiven; hetzij in de adembenemende, door Piet Boon ontworpen eetzaal, hetzij aan de chef's table in de keuken of, als het weer het toelaat, buiten in de kruidentuin.
Daar kunnen zij genieten van dagverse producten uit De Kas zelf, van de eigen hectare land in de Purmerpolder of van de groenten en het fruit van een handjevol 'hofleveranciers' uit de Beemster en Waterland. Het menu wordt dagelijks samengesteld op basis van de binnengebrachte oogst, aangevuld met vlees, vis of gevogelte van onbesproken komaf. Koken op de manier van De Kas betekent: ontspannen en vooral niet ingewikkeld. De recepten in deze stijl zijn zonder poespas maar met groots resultaat.
Dit boek geeft een kijkje achter de schermen van een oer-Hollands restaurant dat inmiddels in één adem wordt genoemd met unieke zaken als Chez Panisse in Californië, Moosewood in New York, en Sally Clarke en The River Café in Londen.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen