Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Charbo.


 

KWEEKSCHOOL VOOR DE ZEEVAART, - Lesboekje Kweekschool voor de Zeevaart, 1896. Onderdeelen van het schip, het tuig, de machine en den stoomketel, benevens de meest voorkomende benamingen aan boord van een koopvaardijschip: Hollandsch, Engelsch, Fransch, Duitsch.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: KWEEKSCHOOL VOOR DE ZEEVAART, - Lesboekje Kweekschool voor de Zeevaart, 1896. Onderdeelen van het schip, het tuig, de machine en den stoomketel, benevens de meest voorkomende benamingen aan boord van een koopvaardijschip: Hollandsch, Engelsch, Fransch, Duitsch.
Schrijver: KWEEKSCHOOL VOOR DE ZEEVAART,
Titel: Lesboekje Kweekschool voor de Zeevaart, 1896. Onderdeelen van het schip, het tuig, de machine en den stoomketel, benevens de meest voorkomende benamingen aan boord van een koopvaardijschip: Hollandsch, Engelsch, Fransch, Duitsch.
ISBN:
Uitgever: Z.p., 1896.
Bijzonderheid: 32+31+32 pp.
Prijs: € 50,00
Meer info Gebonden. Half linnen. Goed ex. (Bovenranden band l. besch.; schutbladen verbruind). * Meegebonden: Kweekschool voor de Zeevaart 1898. Verzameling van aan boord voorkomende benamingen in het Hollandsch en Maleisch (48 pp.) & Benamingen van het rondhouten, het tuig en de zeilen van een fregatschip (25 pp. + 2 lithoplaten).
Boek bekijken

Charbo uit Amsterdam

zakelijk
Portokosten volgens tarieven PostNL. Zie onder "Veelgestelde vragen". Geen portokosten voor bestellingen vanaf € 100,00 (binnen NL).

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.