Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Charbo.


 

JANSEN, M.H. (HONORE NABER, S.P. L', red.), - Het leven van een vloothouder. Gedenkschriften van M.H. Jansen, gepensioneerd schout bij nacht titulair, lid van de Raad van State 1817-1893. Naar het oorspronkelijk handschrift uitgegeven en van aanteekeningen voorzien door S.P. l'Honoré Naber.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: JANSEN, M.H. (HONORE NABER, S.P. L', red.), - Het leven van een vloothouder. Gedenkschriften van M.H. Jansen, gepensioneerd schout bij nacht titulair, lid van de Raad van State 1817-1893. Naar het oorspronkelijk handschrift uitgegeven en van aanteekeningen voorzien door S.P. l'Honoré Naber.
Schrijver: JANSEN, M.H. (HONORE NABER, S.P. L', red.),
Titel: Het leven van een vloothouder. Gedenkschriften van M.H. Jansen, gepensioneerd schout bij nacht titulair, lid van de Raad van State 1817-1893. Naar het oorspronkelijk handschrift uitgegeven en van aanteekeningen voorzien door S.P. l'Honoré Naber.
ISBN:
Uitgever: Utrecht, Kemink, 1925.
Bijzonderheid: 447 pp. Met portr. & uitsl. plaat. Reg.
Prijs: € 45,00
Meer info Gebonden. Half marokijn met vergulde rug, gemarmerde platten & schutbladen. Goed ex. (Randen geschaafd; bibl. label op binnenzijde voorplat; recensie uit "Onze vloot" voorin geplakt). Werken Hist. Genootschap 3e serie no. 49. * Ex. uit de bibliotheek van J.C.M. Warnsinck, met zijn ex-libris, en met los bijgevoegd een doorslag van de getypte recensie van W. voor de Groene Amsterdammer, en een fotokopie van een artikel in de Geographical Journal, Nov. 1893, n.a.v. het overlijden van admiraal Jansen.
Boek bekijken

Charbo uit Amsterdam

zakelijk
Portokosten volgens tarieven PostNL. Zie onder "Veelgestelde vragen". Geen portokosten voor bestellingen vanaf € 100,00 (binnen NL).

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.