Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Charbo.


 

KOSTER, A.L. & GRAM, JOHAN, - De trekvaart tusschen Den Haag en Delft voor de vaartverbreding. Twaalf etsen naar schilderachtige plekjes aan en om de Vliet, door A.L. Koster, met bijschriften van Johan Gram.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: KOSTER, A.L. & GRAM, JOHAN, - De trekvaart tusschen Den Haag en Delft voor de vaartverbreding. Twaalf etsen naar schilderachtige plekjes aan en om de Vliet, door A.L. Koster, met bijschriften van Johan Gram.
Schrijver: KOSTER, A.L. & GRAM, JOHAN,
Titel: De trekvaart tusschen Den Haag en Delft voor de vaartverbreding. Twaalf etsen naar schilderachtige plekjes aan en om de Vliet, door A.L. Koster, met bijschriften van Johan Gram.
ISBN:
Uitgever: 's-Grv., Mouton, 1892.
Bijzonderheid: Folio. Geïll. titelblad, 23 tekstpag. + 12 orig. etsen, gedrukt op Chineesch papier op dun wit karton geplakt, in 6 afleveringen, elke aflevering met oorspr. omslag.
Prijs: € 650,00
Meer info In oorspr. portefeuille met linnen rug en kartonnen platten met zelfde afb. als titelblad op voorplat. Goed ex. (Platten portefeuille wat vlekkig, hoeken l. besch,; 2 etsen met watervlek in blanke marge van rechter benedenhoek, enkele platen met wat roestvlekjes in marge. De etsen zelf zijn fraai). * Ongenummerd ex. uit een oplage van 160 exx. Afgebeeld zijn: de Delftsche Vaart, de Geestbrug, de Tolbrug, de Hoornbrug, het Scheepstimmerwerfje, bij Cromvliet, bij Den Haag, Jaagpad (2), bij Delft (2), het molentje. - Incl. op los vel de lijst van intekenaren.
Boek bekijken

Charbo uit Amsterdam

zakelijk
Portokosten volgens tarieven PostNL. Zie onder "Veelgestelde vragen". Geen portokosten voor bestellingen vanaf € 100,00 (binnen NL).

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.