Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

Lossius, Kaspar Friedrich. - Gumal en Lina; eene geschiedenis tot nut en vermaak der jeugd, inzonderheid dienende om haar de eerste en voornaamste grondwaarheden van den godsdienst in te prenten. Complete set van 3 delen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lossius, Kaspar Friedrich. - Gumal en Lina; eene geschiedenis tot nut en vermaak der jeugd, inzonderheid dienende om haar de eerste en voornaamste grondwaarheden van den godsdienst in te prenten. Complete set van 3 delen.
Schrijver: Lossius, Kaspar Friedrich.
Titel: Gumal en Lina; eene geschiedenis tot nut en vermaak der jeugd, inzonderheid dienende om haar de eerste en voornaamste grondwaarheden van den godsdienst in te prenten. Complete set van 3 delen.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam
Bijzonderheid: 1802; van Vliet en van der Hey; gekartonneerd, met gemarmerde platten; klein 8vo; elk deeltje met gegraveerd frontispice; eerste deel "Bevattende de waarheden van den natuurlijken godsdienst", tweede deel "Bevattende eene inleiding in de waarheden...
Prijs: € 195,00
Meer info Bandjes vernieuwd. In 2 van de 3 deeltjes zijn de gravures tegenover het titelblad deels ingekleurd, wat in een latere tijd heeft plaatsgevonden.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.