Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

Sommer, J.G.. - Merkwaardige bijzonderheden, inhoudende de nieuwste ontdekkingen in de natuurkunde, natuurlijke historie, land- en volkenkunde, op alle gedeelten van den aardbol. Derde deel.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sommer, J.G.. - Merkwaardige bijzonderheden, inhoudende de nieuwste ontdekkingen in de natuurkunde, natuurlijke historie, land- en volkenkunde, op alle gedeelten van den aardbol. Derde deel.
Schrijver: Sommer, J.G..
Titel: Merkwaardige bijzonderheden, inhoudende de nieuwste ontdekkingen in de natuurkunde, natuurlijke historie, land- en volkenkunde, op alle gedeelten van den aardbol. Derde deel.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam
Bijzonderheid: 1826; Ten Brink & de Vries; zachte kaft; 8vo; met 3 platen, naar gravures, "Gezigt van Chiwa", "Graf van een Eskimo" en "Het vervoeren van de buste van Memnon" (op de titelpagina); inhoud o.a. Chiwa en haar bewoners, de IJslanders en de landen aan...
Prijs: € 40,00
Meer info Rug vernieuwd, platten hier en daar geschaafd, voorplat met groter stuk ontbrekend papier dat over het plat hoort te zitten. Band licht beduimeld, klein hapje uit de rechter benedenhoek van de voorzijde. Schut- en titelblad laten aan de onderzijde iets los. Binnenwerk met af en toe wat vochtschade, met name langs hoeken en randen. Loopt o.a. door in de hoek van de plaat van Chiwa. Laatste bladzijde, met mededeling voor de binder, met weggescheurd- of geknipt stuk, zonder verlies van tekst.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.