Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

Poortman, Wilco C.. - Bijbel en Prent. Deel IIa: Boekzaal van de Nederlandse Prentbijbels en deel IIb: Boekzaal van de werken van Flavius Josephus in de Nederlandse taal.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Poortman, Wilco C.. - Bijbel en Prent. Deel IIa: Boekzaal van de Nederlandse Prentbijbels en deel IIb: Boekzaal van de werken van Flavius Josephus in de Nederlandse taal.
Schrijver: Poortman, Wilco C..
Titel: Bijbel en Prent. Deel IIa: Boekzaal van de Nederlandse Prentbijbels en deel IIb: Boekzaal van de werken van Flavius Josephus in de Nederlandse taal.
ISBN:
Uitgever: 's-Gravenhage
Bijzonderheid: 1986; uitgeverij Boekencentrum; linnen met goudopdruk; delen IIa en IIb in 1 band; ill. in zwart wit; personenregisters; 305 p.
Prijs: € 38,00
Meer info Deel IIa bevat een beschrijving van prentbijbels en prentenreeksen waarvan de prenten in bijbels of in gedeelten van bijbels voorkomen en een chronologisch register van prentbijbels en prentenreeksen van de 15de tot de 20e eeuw. Deel IIb handelt over de werken van Flavius Josephus en bevat een chronologisch register van de werken van Flavius Josephus in de Nederlandse taal.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.