Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

Despars, Nicolaes. - Cronijcke van den Lande ende Graefscepe van Vlaenderen,.... Van de jaeren 405 tot 1492. Voor de eerste mael thans in het licht gegeven naer het oorpronkelyk handschrift,.... met noodige aenteekeningen opgehelderd door J. de Jonghe.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Despars, Nicolaes. - Cronijcke van den Lande ende Graefscepe van Vlaenderen,.... Van de jaeren 405 tot 1492. Voor de eerste mael thans in het licht gegeven naer het oorpronkelyk handschrift,.... met noodige aenteekeningen opgehelderd door J. de Jonghe.
Schrijver: Despars, Nicolaes.
Titel: Cronijcke van den Lande ende Graefscepe van Vlaenderen,.... Van de jaeren 405 tot 1492. Voor de eerste mael thans in het licht gegeven naer het oorpronkelyk handschrift,.... met noodige aenteekeningen opgehelderd door J. de Jonghe.
ISBN:
Uitgever: Brugge / Rotterdam
Bijzonderheid: 1839 / 1840. 4 Delen; Tweede uytgaef. Goudbedrukt halfleer met gemarmerde platten; (2), III, 524; (2), 515, (1); (4), 581, (3); (4), 612 p.
Prijs: € 230,00
Meer info Van deel 1 ontbreekt het titelblad (alleen het Franse titelblad aanwezig). Top van de rug deel 2 heeft scheurtje; soms wat roestvlekkig; overigens in goede staat.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.