Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

- Het Nederlandsch AB-Boek; behelzende in het kort voor de jeugd alle de voornaamste merkwaardigheden onzes vaderlands, van deszelfs opkomst af tot heden toe.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Het Nederlandsch AB-Boek; behelzende in het kort voor de jeugd alle de voornaamste merkwaardigheden onzes vaderlands, van deszelfs opkomst af tot heden toe.
Schrijver:
Titel: Het Nederlandsch AB-Boek; behelzende in het kort voor de jeugd alle de voornaamste merkwaardigheden onzes vaderlands, van deszelfs opkomst af tot heden toe.
ISBN:
Uitgever: 's Gravenhage
Bijzonderheid: 1823; Weduwe J. Allart en Comp. Titelblad met allegorische illustratie van P. Velyn. 24 Illustraties bij de letters van het alfabet, afgebeeld op 6 bladzijden en een gevouwen handgekleurde kaart van de Nederlanden (met Belgiƫ en Luxemburg). Origi...
Prijs: € 240,00
Meer info De prachtig gegraveerde illustraties geven de letters van het alfabet weer in vier verschillende lettertypen met daarbij hoogtepunten uit de vaderlandse geschiedenis, middelen van bestaan, portretten (o.a. van Michiel de Ruiter en Erasmus) etc. De band heeft lichte slijtageplekken; de kaart heeft een klein reparatie (versteviging) aan de achterzijde. Overigens in zeer goede staat. Ref. Atlas van Stolk 28; The Children's World of Learning 3012.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.