Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Serendipity.


 

Bower, Archibald - Verdediging van den Heere Archibald Bower, schrijver van de Historie der Pausen [...]. Beneverns een kortbondig bericht van het geschil tusschen de Roomschgezinden en den schrijver. Uit het Engelsch vertaald.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Bower, Archibald
Titel: Verdediging van den Heere Archibald Bower, schrijver van de Historie der Pausen [...]. Beneverns een kortbondig bericht van het geschil tusschen de Roomschgezinden en den schrijver. Uit het Engelsch vertaald.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Amsterdam: Kornelis van Tongerlo, 1763 (1e Nedse druk); 8vo (22 cm.), gebonden in geribde halflederen band en lederen hoeken, platten beplakt met contemporain bruin papier. In zeer goede staat.
Prijs: € 50,00
Meer info Verweer van deze anti-pauselijke geschiedschrijving door een ex-Jezuïet met ruime ervaring, o.a. als adviseur van de Inquisitie: "er [is] niets, waarvoor het Pausdom meer moet zidderen, dan voor het Licht eener waarachtige Historiekennis" (deel 1, p. 11). Los deel maar ook als deel van de grote complete set (7 delen plus dit losse deel) à E 350.00
Boek bekijken

Serendipity

zakelijk

Serendipity uit Midden-Beemster

Logo Serendipity

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.